Corona assistance

Bliv en del af vores beredskab

Næstved Kommunes personale kan blive ramt af sygdom, og samtidig har vi behov for yderligere personale på grund af de forskellige restriktioner og anbefalinger som følge af corona-situationen.

Det er ekstra vigtigt, at vi alle hjælper hinanden og støtter op, hvor der er brug for det. Vi inviterer derfor dig som borger til at melde dig til jobbanken.

Kan du hjælpe?

Du er måske sygeplejerske, social- og sundhedsassistent, lærer eller pædagog. Det kan være, du har forladt faget for en tid, eller du er studerende eller gået på pension. Hvis du har lyst til og mulighed for at tilbyde din arbejdskraft til Næstved Kommune i den aktuelle situation, så kan du tilmelde dig i jobbanken. Når du har ansøgt, vil du blive registreret i Jobbanken, hvorefter at du vil blive kontaktet, hvis vi har brug for din hjælp.

Alle arbejdsfunktioner vil være placeret i Næstved Kommune, og for nogle af dem vil der være tale om aften-, nat-, eller weekendarbejde. Opgaverne kan ændre sig, hvis der bliver behov for andet.

Alle dem, vi kontakter og tilbyder en funktion, får en midlertidig ansættelse i Næstved Kommune.

Vi betaler overenskomstmæssig løn for din indsats.

Gør en forskel

Du kan være med til gøre en forskel for dem i vores samfund, der har allermest brug for det netop nu. Har du mulighed for at bidrage i beredskabet, hører vi gerne fra dig. Vi håber, at mange har lyst og tid til at bidrage i denne ekstraordinære situation.

Tilbyd din arbejdskraft

Spørgsmål?

Læs mere om Corona og om Corona-jobbank

Læs mere
Næstved Kommune
Rådmandshaven 20
4700 Næstved
Telefon: 55 88 55 88
Powered by Emply